Ruth Deddens-Berentschot | Netwerkcoach

Ik ben Ruth Deddens (1967) ik woon in Zwolle en heb 3 kinderen. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en vindt het belangrijk dat ieder mens tot zijn/haar recht komt. Dat echt tot recht komen van ieder mens, ook mensen met een beperking staat centraal in mijn werk en alle vernieuwingen en experimenteren in sociale domein waar ik me mee bezig houdt. 

Ik heb jaren lang in de belangenbehartiging gewerkt voor mensen met een beperking. Maar ik heb ook als de wereld van overheden en (maatschappelijke) organisaties leren kennen als adviseur in het sociale domein. Nu houdt ik me vooral bezig met het Geluksgericht werken binnen de Geluksacademie. Ik werk samen met de Universiteit Twente aan het centraal zetten van welbevinden van mens. Ofwel het ruimte geven aan wat mensen willen, kunnen en met wie mensen zich verbonden voelen. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van de Coalitie voor inclusie en schrijf ik zo nu en dan voor het christelijk filosofisch magazine Sophie waar ik denkers interview over de relatie tussen hun denken en hun praktijk. 

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliƫntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creƫren.

Lees meer