Mensen gevraagd voor gezinnen met een kind met het Angelman syndroom

De vereniging Angelman Syndroom Nederland (vASN) organiseert samen met Netwerk Rondom ondersteuning voor gezinnen met een kind met het Angelman syndroom. Mensen met Angelman syndroom hebben zowel lichamelijke als verstandelijke beperkingen. Zij zijn sociaal gericht en zoeken vooral contact door aanraking, geluiden en gebaren.

Lees meer...

Nieuw - Training voor vrijwilligers

Schrijfondersteuning
Het opstellen van een ZorgTestament vraagt tijd en aandacht. Daarnaast is het niet voor iedereen  even gemakkelijk zijn of haar gedachten op papier te zetten. Daarom biedt Netwerk Rondom schrijfcoaching aan.

Lees meer...

Schrijfcoaching

Netwerk Rondom organiseert regelmatig introductieworkshops waarin er uitleg gegeven wordt over het ZorgTestament en in het bijzonder over de 12 verschillende domeinen. 
Per domein brengt u de situatie van uw kind in beeld. Het begint met de vraag ‘wie ben ik?’ en eindigt met de vraag ‘wie ken ik?’. Daar tussenin komen allerlei andere onderwerpen aan bod, variërend van wonen, vrije tijd en dagbesteding tot wettelijke vertegenwoordiging, erven en schenken en belastingen.

Lees meer...

Introductieworkshop ‘ZorgTestament’